Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzending in Nederland bij een bestelling groter dan €30,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Daaronder bedragen de verzendkosten €5,- euro. Als u uw bestelling onder rembours wilt laten afleveren, dus contant wenst te betalen bij ontvangst van uw bestelling, rekent PostNL €9,95 euro aan rembourskosten.

Voor leveringen naar België en Duitsland rekenen wij €9,- euro aan verzendkosten bij een bestelling onder €30,- euro. Bestelt u voor een groter bedrag dan €30,- euro, dan betaalt u slechts €4,- euro aan verzendkosten voor bestellingen naar België en Duitsland. De levertijd van uw pakket is in dit geval dikwijls 2 tot 3 werkdagen. Kiest u voor verzending met onze vervoerder en bpost (België), dan gelden dezelfde voorwaarden als voor Nederland (gratis boven €30,- euro), maar het pakket wordt dan binnen 14 dagen na ontvangst van de betaling verzonden

NB! Voor diverse kinderkameraccessoires met voor verzending incourante maten, zoals tapijten en zitkussens rekenen wij extra verzendkosten van 5 euro. Deze zijn bij de webwinkelprijs inbegrepen. Dit staat bij de omschrijving van de betreffende artikelen vermeld.