Wie is Carrabas?

Carrabas speelgoed is in 2006 opgericht door Liesbet en voormalig compangon Miranda. Onze eerste locatie was aan de Straatweg 35a in de wijk Hillegersberg-Zuid te Rotterdam.

Na 10 jaar was het tijd voor een verandering. Begin 2016 zijn we verhuisd naar een prachtige locatie met een breder etalage dichter bij het centrum van Rotterdam. Onze winkel ligt nu in het verlengde van de Meent en dat heeft ons beter bereikbaar gemaakt voor een groter, breder publiek.

Ons ‘team’ van vaste krachten bestaat uit Liesbet, Ilse, Nienke en Bernd. Door onze ruime ervaring, die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd, zijn we in staat om ieder individu zo goed mogelijk te voorzien van een gepast koopadvies. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, waarmee wij ons samen met ons authentieke assortiment onderscheiden. Dat maakt ons als speelgoed speciaalzaak uniek. Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten om ons aanbod fris, up-to-date en bovenal speels te houden.

Liesbet heeft rechten gestudeerd, is 45 jaar oud en heeft 3 kinderen van 13 en 14 jaar. Ilse is 51 jaar oud en heeft twee volwassen kinderen. Nienke studeert fotografie en is 20 jaar oud. Bernd is 26 jaar en heeft voeding- en energetische therapie gestudeerd.

Wij zijn regelmatig op zoek naar ‘modellen’ jongens en meiden die graag ons speelgoed willen testen. Leeftijd is onbelangrijk. Lijkt dat u wat; liever gezegd uw kind? Stuur ons een e-mail naar info@carrabas.nl of bel naar 010-4225525.